LOKALEN

Lokalen – En mötesplats till vardags och fest
Lokalen är en mycket vacker mötesplats med fin utsikt över Älvdalen och som i dag flitigt nyttjas av företag, föreningar och privatpersoner. Invändigt andas lokalerna tidigt 1900-tal med historia från Långö Liebruk. Rummen bär namn från bygden, i taket hänger kristallkronor.

Lokalen övertogs december 2003 av Älvdalens Besparingsskog från byarna Östäng och Kyrkbyn och ska fortsätta att vara till för ortsbornas nytta och glädje. I de mindre rummen med namnen Per-Mats, Lassis, Alliansen och Utsikten finns några av ortens företag och föreningar inhyrda. För övrigt finns även gott om plats för verksamheter som sammanträden, minnesstunder, födelsedagskalas, bröllop, kurser och mycket mer. Lokalen har ett nyrenoverat kök anpassa till matlagning- komplett med husgeråd och porslin.

Pellesalen på bottenplanet tar ca 60 personer och är utrustad med bland annat whiteboard, kanon samt konferenstelefon och med ett matlagningskök i angränsande rum.
Myckelsalen i souterrängplanet tar 30 personer. Just nu är detta uthyrt till Länsstyrelsen Dalarna.
Slink-In är ett mindre rum för ca 6-8 personer, passar bra för mindre styrelsemöten eller liknande. På övre plan finns Loftet, lämpligt för rast och mingel.

Boka lokalen för fest, möten eller konferens.
Pellesalen: 600:-/tillfälle
Slink-In:      300:-/tillfälle
Kök för kaffe: 150:-/tillfälle
Kök för mat:   300:-/tillfälle
Fester o dyl. Pellesalen+ kök 900:-. (fredag 12.00- söndag em eller efter överenskommelse)

 Lokalen är hyresfri för ideella föreningar om de vill ha sitt årsmöte här.

Adress:
G:a Näsvägen 6, 796 30 Älvdalen
Telefonbokning till Receptionen Älvdalens Besparingsskog
0251-10695
E-post: lokalen@besparingsskogen.se

Bilagor